Демо Учебен Ден:

Как да правим промените, които искаме?Демо Учебен Ден в Колежа:


КАК ДА ПРАВИМ ПРОМЕНИТЕ,
КОИТО ИСКАМЕ?


Кога: 18 Октомври, от 17 до 21ч. | Къде: учебна зала На Марков колеж | Водещ: Гергана МарковаКакво представлява?


Демо Учебен Ден представлява един демонстрационен ден от програмата на Основен курс в Марков колеж, който включва всички обучителни методи, чрез които е изградена нашата програма. Чрез този Демо Ден можеш да се докоснеш до преживяването на Основния курс и да добиеш реална представа как преминава нашето обучение.

Демо Ден е разделен на две обучителни сесии, както са и всички наши дни в програмата. Включва обучителни материали и две почивки. Единствената разлика, е продължителността от 4 часа в сравнение с 5-часовият ден в реалния курс.

За кого е този Демо Учебен Ден?


Демо Ден е подходящ за всички, които обмислят  да се включат в новата учебна година на основния курс и искат да видят на практика как протича един обучителен ден  при нас.


С кого ще се срещнеш на Демо Ден?
Гергана Маркова

Главен водещ на обучението

Гергана Маркова е главен водещ на обучението в Марков колеж, чиито основател е нейният баща. Гергана е и собственик, управител и консултант ефективно лидерство в Ликора, а обученията са нейната страст. Вече с над 13000 часа в обучения тя е показала на стотици хора как да открият и развиват себе си, да управляват екипите си, да вдъхновяват за каузите си и в същото време да бъдат щастливи.Диана Момчева

Главен консултант в Основния курс и Главен консултант в детските курсове

Диана Момчева е консултант в основния курс Философия на успеха, лидер на проекта „Детски курсове“ и консултант в детския курс „Философия на успеха“. Има 5 години опит в организацията на младежки обучения към „Червен кръст“ и 12 години опит в сферата на бизнеса. Диана е финансист по образование и е сертифицирана по коучинг програма към ICF. Вече три години се занимава с обучения в областта на личностното развитие като част от екипа на Колежа.

Кога и къде?


На 3 Октомври 2018 (сряда) от 17 до 21ч в залата на Колежа: гр. София 1408, кв. Южен парк, ул. Епископ Протоген, бл. 43, офис 2,

Какви са условията за участие?


Демо Ден е безплатен и изисква предварителна регистрация, тъй като местата в залата са ограничени.

Демо Ден е за хора, които обмислят записване в Основен курс „Философия на успеха“ в Марков колеж и имат желание да се запознаят отблизо с методологията и формата на обучението.

РЕГИСТРАЦИЯ