31 Август от 17 до 21ч | гр. София, ул. Хенрик Ибсен №5 | Водещ: Гергана Маркова

Умения за учене и умения за придобиване на нови умения

УЧАСТВАМ

Какво представлява обучението?


Имаме удоволствието да Ви поканим на полудневно обучение, което ние организираме безплатно за търсещи и ангажирани с развитието и успеха си хора. Финансирано от Фондация „Марков колеж“ това обучение ще се проведе за трети път с традиционните акценти и обновени инструменти за тях.

Темата на обучението съчетава инструменти за развитие на няколко от главните ни интелигентности и има за цел да даде цялостен подход в развитието на личността ни.

Това обучение е резултат от 27-годишния опит на Марков колеж като обучителна организация за дългосрочно и цялостно личностно развитие. През нашите курсове са преминали над 2000 човека на различни възрасти, с различни цели, професионална и лична реализация. Ние сме социално отговорна организация и бихме искали да дадем принос към общността от завършили нашите обучения, техните значими хора и обществото в България като цяло.


Защо свободата?


Данните показват, че:

 • само 1/3 от активно работещото население не се оплаква от работа, която има.
  Другите 2/3 не са щастливи в реализацията си. Те са апатични към нещата, които вършат, и често изпитват чувства на тревожност, стрес и болка;
 • само един от два брака в България не приключва с развод до 10-тата година;
 • само 15% от хората живеят и работят в режим на доверие;
 • само 4% от хората успяват да реализират идеите и мечтите, с които влизат в активния социален живот.

Ние работим, за да помагаме на хората да влязат и/или да се задържат стабилно в тези статистики, да живеят пълноценно и щастливо живота, който желаят. Вярваме, че така влияем и на промяната на тези данни за България.


Каква е програмата?


Съдържанието се базира на наши авторски концепции и инструменти и обхваща 4 големи теми:


 • Свободата в мисленето

  Какви са ограниченията, които сме приели или сами си слагаме, как да преминаваме отвъд тях и кои са някои от универсалните инструменти за креативност и взимане на решения; Как да махнем всички неща, които ни спират да действаме?

 • Емоционална свобода

  Как да управлявам емоциите, които ме ограничават? Как да се справя с колебанието, отлагането, страха или гнева?

 • Какво ВСЪЩНОСТ искам от живота?

  На какво ще посветя живота си, ако имам пълна свобода да избирам? Как да го реализирам по-бързо и качествено?

 • Свободата в действеието

  Как да действаме смело и решително, без да отлагаме повече и да се колебаем.


Програмата е изградена от малко теория и много преживявания. Темите ще се преплитат една с друга, ще играем, ще се упражняваме, ще правим мастър майнд групи, в които ще обменяме опит и ще решаваме актуални за всеки въпроси.

За завършилите обучението в Марков колеж този ден ще бъде прекрасно обновяване по всички аспекти на цялостната личност. За тези, които още не са учили при нас – стабилна база за по нататъшно развитие. А за всички ни заедно – едно еднодневно приключение

ВодещГергана Маркова

Гергана Маркова е главен водещ на обучението в Марков колеж, чиито основател е нейният баща. Гергана е и собственик, управител и консултант ефективно лидерство в Ликора, а обученията са нейната страст. Изучавала е различни системи за лидерство и личностно развитие, включително развитие на мисленето при известни автори и консултанти. Професионален обучител и сертифициран коуч. Вече с над 20 години опит и повече от 15 000 часа в обучения тя е показала на стотици хора как да открият и развиват себе си, да управляват екипите си, да вдъхновяват за каузите си и в същото време да бъдат щастливи

Кoга и къде?


9 Юни 2019 г. от 13 до 18:30ч.
(Регистрацията започва в 12:15)

Бест Уестърн Хотел Експо, Зала Панорама


Кой може да участва и колко струва?


Участието в този тренинг е безплатно. Той е финансиран на 100% от Фондация „Марков колеж“ и е създаден само за силно ангажирани и търсещи хора.

В залата ще бъдат хора, които искат личностното развитие да е сериозна част от ежедневието и философията им. Такива, които знаят, че устойчивостта се постига с постоянство и ангажираност. Които търсят партньор, който да ги подкрепи в постигането на успехи и щастие.

Ще взаимодействаме, ще създаваме ценности един за друг, ще излезем от зоната си на комфорт, ще чупим рамките в мисленето, ще планираме и ще се заредим за още по-мащабни действия.

Ако четете тази покана, това означава, че:

 • сте ни намерили, търсейки нещо, с което да внесете поожителна промяна в живота си
 • наш курсист е решил да подари тази възможност точно на Вас.

За да участвате е важно да бъдете наистина ангажирани. Именно затова – регистрирайте се, само ако имате положителен отговор на поне 4 от следните 5 въпроса. В противен случай този ден ще е загубен за вас. Регистрирайки се, вие се подписвате под този ангажимент.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ГОСТИ

(ако НЕ си учил в Основен курс „Философия на упеха“ в Колежа)

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА КОЛЕЖАНИ

(ако си  учил или учиш в Основен курс „Философия на упеха“)